• Rakennuspiirustukset haluamallesi piharakennukselle 

 

Toimitusehdot

Rakennuspiirustusten tekijänoikeus ja piirustusten luovuttaminen korvausta vastaan.

Rakennuspiirustusten tekijänoikeus on Rakennuspiirustus.fi Yhtiöt omaisuutta ja asiakkaalle siirtyy suunnitelman kertaluonteinen käyttöoikeus. Tilaajalla ei ole oikeutta luovuttaa suunnitelmia eteenpäin kolmannelle taholle. Rakennuspiirustus.fi voi luovuttaa saman rakennussuunnitelman seuraavalle asiakkaalle. Asiakkaan tekemä tilaus rakennuspiirustuksista on sitova koskien tilaajaa ja Rakennuspiirustus.fi -yhtiöitä.

Sivustolla oleva 3D-piirustus antaa havainnollisemman kuvan rakennettavasta kohteesta.

Erilaiset sähköiset rakennuslupapalvelut (esim. Lupapiste.fi ja ePermit) ovat käytössä monessa kunnassa ja kaupungissa. Piirustukset toimitetaan siksi pdf. muotoisena asiakkaan sähköpostiin. Piirustukset ovat pdf-tulosteita, joihin asiakastiedot lisätään nimiöön, mikäli ne on ilmoitettu tilauksen yhteydessä. Cad suunnitelmia emme luovuta asiakkaalle kopiointiriskin takia.

Paperiset piirustukset: Ne voidaan tilata puolestanne Lasermedia Oy:n tulostuspalvelusta hintaan 40eur +alv.  Tulostuspalvelu (Lasermedia Oy) postittaa paperiset piirustukset kotiinne sekä laittaa laskun oman hinnastonsa mukaisesti suoraan Teille. Yleensa rakennusvalvontaan riittää 2-3 sarjaa piirustuksia varustettuna seläkkeellä.

Pohjakuva                                     1:50                    

Leikkauskuva                               1:50

Julkisivukuva                                1:100

Annamme takuun, että rakennuspiirustuspakettimme täyttää viranomaismääräykset rakennuslupaa ajatellen. Mahdolliset rakennuksen ulkoseinien värityssuunnitelmat tekee asiakas.

Tarvitsetko apua asemapiirroksen kanssa?  Työ tehdään tuntiveloituksena 80 eur/h +alv, toteutuneiden tuntien mukaan (minimiveloitus on 1 h).   

Mikäli tarvitset apua asemapiirroksen kanssa, niin laita:  

1.    Laita tulemaan vanha asemapiirros ja tiedot mihin rakennus sijoittuu (vähintään 2 mittaa rajoista tai olemassa olevista rakennuksista). Tämän asemapiirroksen tekemiseen yleensä 1 tunti riittää)

2.    Ei ole asemapiirrosta: laita tontin osoite ja kiinteistötunnus, teemme ensin luonnoksen asemapiirroksesta. Johon Teidän tulee antaa tiedot mihin rakennus sijoittuu (vähintään 2 mittaa rajoista ja mihin tieliittymä sijoitetaan. Tämän asemapiirroksen tekemiseen yleensä 2-3 tuntia riittää)

 

Omalta paikkakunnalta tarvitset henkilön, joka toimii rakennettaessa pääsuunnittelijana ja vastaavana työnjohtajana. Rakennuslupahakemus on myös täytettävä tarvittavine liitteineen. Haemme vastaavan työnjohtajan tehtävään yhteistyökumppaneita eri paikkakunnilta ympäri Suomea.

Toimitus:

Piirustukset toimitetaan  sähköisesti .pdf muotoisena asiakkaan sähköpostiin. Sähköpostiin tulee kuitti maksetusta tilauksesta.

 

Lisäpalvelut, jotka voi tilata sivustoltamme:

Rakennekuvat, joita rakennusvalvonta usein vaatii rakennusluvan yhteydessä

Perustussuunnitelma: 

Pohjakuva 1:50, jossa on näkyvissä routaeristeet, salaoja- ja sadevesijärjestelmä. Anturan ja harkkosokkelin raudoitukset ja sokkelin ja ulkoseinän liittymäkohta näkyvät leikkauskuvassa 1:20. Piirustukset ovat paperitulosteita, joissa asiakastiedot lisätään nimiöön, mikäli ne on ilmoitettu tilauksen yhteydessä.

Vesikattosuunnitelma: 

Pohjakuva 1:50, jossa on näkyvissä mitoitetut palkit ja pilarit ja kattoristikot. Kattoristikoiden jako k/k ja ristikoiden tuenta ja tuulijäykisteet. Päätykolmioiden räystäiden vasoitukset (”poikaset”) ja niiden jako k/k. Kattoruoteiden jako ja mitoitus tehdään eri kattomateriaalien mukaan. Piirustukset ovat paperitulosteita, joissa asiakastiedot lisätään nimiöön, mikäli ne on ilmoitettu tilauksen yhteydessä.

Kattoristikkokaavio: (katso esimerkkikuva kattoristikkokaaviosta)

Kattoristikkokaavioilla voidaan tilata kohteen kattoristikot (esimerkiksi oman paikkakunnan rautakaupasta). Piirustukset ovat paperitulosteita, joissa asiakastiedot lisätään nimiöön, mikäli ne on ilmoitettu tilauksen yhteydessä.

Toimitamme rakennuspiirustukset puolen metrin välein.

Sinun omat suunnitelmat? Onnistuu! Kysy.. Asemapiirrokset, laajennuskuvat yms.

Olemme luotettava kumppani. Tarjoamme rakennuspiirustukset 30 vuoden kokemuksella!

Rakennuspiirustukset kotiisi postitse - suoraan verkosta. Helppoa ja nopeaa!

Rakennuslupapiirustukset

Rakennuslupapiirustukset on laadittava riittävällä tarkkuudella, että niistä käy ilmi, että rakennustoimenpide rakentamista koskevien säännösten ja määräysten mukainen.

Vesikattosuunnitelmat

Toimitamme vesikattokuvia. Rakennusvalvonta usein vaatii vesikattosuunnitelman, joka on hyödyllinen rakentajallekin. Pohjakuvassa on näkyvissä mitoitetut palkit ja pilarit ja kattoristikot. 

Perustussuunnitelmat

Toimitamme perustuskuvia. Rakennusvalvonta vaatii usein perustussuunnitelman, joka on hyödyllinen rakentajallekin.

Kattoristikaavio

Toimitamme kattoristikkokaavioita. Kattoristikkokaavion avulla saat tilattua oikeanlaiset kattoristikot suunnitteilla olevaan rakennukseen.

Jätä viesti tai pyydä tarjous

5 + 7 =