Yrityksille

Haemme yhteistyökumppaneita ympäri Suomea:

  • Oletko henkilö, joka voisi tehdä asiakkaallemme asemapiirroksen ja toimia vastaavana työnjohtajana rakennushankkeella?
  • Oletko rakentaja tai rakennusurakoitsija, joka voisi rakentaa asiakkaallemme sivustolla olevia rakennuksia?
  • Haluatko olla näkyvissä sivustollamme? Olemme varanneet mainostilaa Sinulle ja yrityksellesi. Neuvotellaan Sinulle sopiva mainostila joka lisää yrityksesi näkyvyyttä.

Ota yhteyttä osoitteeseen rakennuspiirustus.fi@gmail.com ja laita meille yhteystietosi - otamme Sinuun yhteyttä ja kerromme lisää mahdollisista yhteistyökuvioista!

 

Täydennämme ja lisäämme jatkuvasti uusia piirustuksia sivustollemme:

  • Oletko rakennussuunnittelija? Pölyttyykö tekemäsi suunnitelmat pöytälaatikossa? Laitetaan ne tuottamaan - tee meidän sivustollemme rakennussuunnitelmia! Me maksamme Sinulle sopivan provision kun asiakkaamme valitsee suunnittelemasi piirustukset. Huomio, että kaikki rakennussuunnitelmat tulee tehdä siten, että päämitat ovat 0,5 metrin välein. Rakennuspiirustus.fi:n motto on ”Rakennuspiirustukset 0,5 metrin välein”.

Ota yhteyttä osoitteeseen rakennuspiirustus.fi@gmail.com ja laita meille yhteystietosi - aloitetaan tuloksellinen yhteistyö!

 

Seuraavaksi alamme tuottamaan sivustolle piirustuksia kesämökkeihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Tule mukaan projektiin ja rakennuspiirustus.fi tarjoaa Sinulle tuottavaa tekemistä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää