Toimitusehdot

Rakennuspiirustusten tekijänoikeus ja piirustusten luovuttaminen korvausta vastaan.

Rakennuspiirustusten tekijänoikeus on Rakennuspiirustus.fi Yhtiöt omaisuutta ja asiakkaalle siirtyy suunnitelman kertaluonteinen käyttöoikeus. Tilaajalla ei ole oikeutta luovuttaa suunnitelmia eteenpäin kolmannelle taholle. Rakennuspiirustus.fi voi luovuttaa saman rakennussuunnitelman seuraavalle asiakkaalle. Asiakkaan tekemä tilaus rakennuspiirustuksista on sitova koskien tilaajaa ja Rakennuspiirustus.fi -yhtiöitä.

Sivustolla oleva 3D-piirustus antaa havainnollisemman kuvan rakennettavasta kohteesta.

Erilaiset sähköiset rakennuslupapalvelut (esim. Lupapiste.fi ja ePermit) ovat käytössä monessa kunnassa ja kaupungissa. Piirustukset toimitetaan siksi pdf. muotoisena asiakkaan sähköpostiin. Erikseen toimitamme rakennuspiirustuspaketin, hintaan 20eur, sisältää postituksen ja piirustukset 3 kpl. Piirustukset ovat paperitulosteita, joissa asiakastiedot lisätään nimiöön, mikäli ne on ilmoitettu tilauksen yhteydessä. Cad suunnitelmia emme luovuta asiakkaalle kopiointiriskin takia.

Pohjakuva                                     1:50                    

Leikkauskuva                               1:50

Julkisivukuva                                1:100

 

Annamme takuun, että rakennuspiirustuspakettimme täyttää viranomaismääräykset rakennuslupaa ajatellen. Mahdolliset rakennuksen ulkoseinien värityssuunnitelmat tekee asiakas.

Omalta paikkakunnalta tarvitset henkilön, joka tekee rakennuslupaa varten asemapiirroksen ja toimii rakennettaessa pääsuunnittelijana ja vastaavana työnjohtajana. Rakennuslupahakemus on myös täytettävä tarvittavine liitteineen. Haemme asemapiirros/vastaavan työnjohtajan tehtävään yhteistyökumppaneita eri paikkakunnilta ympäri Suomea.

Toimitus:

Piirustukset toimitetaan  sähköisesti .pdf muotoisena asiakkaan sähköpostiin. Erikseen toimitamme rakennuspiirustuspaketin, hintaan 20eur, sisältää postituksen ja piirustukset 3 kpl. Sähköpostiin tulee kuitti maksetusta tilauksesta.

 

Lisäpalvelut, jotka voi tilata sivustoltamme:

Rakennekuvat, joita rakennusvalvonta usein vaatii rakennusluvan yhteydessä

 

Perustuskuva: (katso esimerkkikuva perustuskuvasta)

 

Pohjakuva 1:50, jossa on näkyvissä routaeristeet, salaoja- ja sadevesijärjestelmä. Anturan ja harkkosokkelin raudoitukset ja sokkelin ja ulkoseinän liittymäkohta näkyvät leikkauskuvassa 1:20. Piirustukset ovat paperitulosteita, joissa asiakastiedot lisätään nimiöön, mikäli ne on ilmoitettu tilauksen yhteydessä.

 

Vesikattokuva: (katso esimerkkikuva vesikattokuvasta)

Pohjakuva 1:50, jossa on näkyvissä mitoitetut palkit ja pilarit ja kattoristikot. Kattoristikoiden jako k/k ja ristikoiden tuenta ja tuulijäykisteet. Päätykolmioiden räystäiden vasoitukset (”poikaset”) ja niiden jako k/k. Kattoruoteiden jako ja mitoitus tehdään eri kattomateriaalien mukaan. Piirustukset ovat paperitulosteita, joissa asiakastiedot lisätään nimiöön, mikäli ne on ilmoitettu tilauksen yhteydessä.

 

Kattoristikkokaavio: (katso esimerkkikuva kattoristikkokaaviosta)

Päätyristikkoja (R-2) tulee 2 kpl ja lisäksi tarvittava määrä ristikoita (R-1) keskiosaan. Kattoristikkokaavioilla voidaan tilata kohteen kattoristikot (esimerkiksi oman paikkakunnan rautakaupasta). Piirustukset ovat paperitulosteita, joissa asiakastiedot lisätään nimiöön, mikäli ne on ilmoitettu tilauksen yhteydessä.