Palvelut

Olemme rakennussuunnittelun ammattilaisia ja olemme tehneet 30 vuoden ajan rakennussuunnitelmia pääosin yksityisille ihmisille. Omakotitalot ja piharakennukset edustavat meille parasta osaamista. Rakennussuunnitelmat on tehty tietokonepohjaisesti (CAD) jo 1990 vuodesta alkaen.

Rakennuspiirustukset ovat helposti muokattavissa

Me tarjoamme erilaisten piharakennusten valmiita rakennussuunnitelmia kaikille suomalaisille.  Mikäli valmis rakennuspiirustus ei ole Teille sopivan kokoinen, voitte halutessanne venyttää-lyhentää-kaventaa-leventää piirustusta 0,5 metrin välein. Rakennuspiirustus.fi:n motto on "Rakennuspiirustukset 0,5 metrin välein". Voitte myös vaihtaa kattomateriaalin, kattokaltevuuden, julkisivujen ulkonäön ihan vain klikkaamalla ja —valmista tuli! Rakennuspiirustukset lähtevät seuraavana arkipäivänä, koska meillä on oma tulostuspalvelu. Nopeaa!

Jokaisen kukkarolle sopivaan hintaan

Hinnoittelumme on maltillinen!

 

 

Rakennuslupapiirustukset

Rakennuslupapiirustukset on laadittava riittävällä tarkkuudella, että niistä käy ilmi, että rakennustoimenpide rakentamista koskevien säännösten ja määräysten mukainen. Rakennuspiirustusten laatijalla tulee olla rakennushankkeen laadun ja tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä koulutus ja kokemus. Rakennusvalvonta usein vaatii myös rakennekuvat perustuksista ja vesikattorakenteista. Hinnat ovat piirustuskohtaiset alkaen 300 eur, sisältää 24% ALV.

Katso esimerkkikuva

Vesikattokuvat

Toimitamme vesikattokuvia. Rakennusvalvonta usein vaatii vesikattosuunnitelman, joka on hyödyllinen rakentajallekin. Pohjakuvassa on näkyvissä mitoitetut palkit ja pilarit ja kattoristikot. Vesikattokuvat hyväksytetään oman paikkakunnan rakennustarkastajalla. Vastaava työnjohtaja valvoo, että työ suoritetaan suunnitelman mukaisesti ja näin varmistetaan, että rakenteet kestävät Suomen lumiset ja tuuliset olosuhteet. Hinta alkaen 250 eur, sisältää 24% ALV

Katso esimerkkikuva

Perustuskuvat

Toimitamme perustuskuvia. Rakennusvalvonta vaatii usein perustussuunnitelman, joka on hyödyllinen rakentajallekin. Perustuspiirustuksista löytyy tietoja maapohjan kantavuus- vaatimuksesta, anturasta, betonilaadusta, terästyksestä, salaoja- ja sadevesiputkista. Perustuskuvat hyväksytetään oman paikkakunnan rakennustarkastajalla. Vastaava työnjohtaja varmistaa, että työ suoritetaan suunnitelman mukaan ja näin varmistetaan, että anturat ja sokkelit kestävät kuormitukset ja vedet johtuvat pois rakennuksen alta. Hinta alkaen 250 eur, sisältää 24% ALV.

Katso esimerkkikuva

Kattoristikkokaavio

Toimitamme kattoristikkokaavioita. Kattoristikkokaavion avulla saat tilattua oikeanlaiset kattoristikot suunnitteilla olevaan rakennukseen. Kattoristikkotehdas tarvitsee paljon tietoja ja alkutietojen avulla voidaan rakentaa sopivat kattoristikot eri kohteisiin. Kattoristikkokokaaviossa ilmoitetaan esimerkiksi seuraavia tietoja: Kattoristikoiden määrät, kattoristikon ulkomitat, leveys, korkeus, kattokaltevuus, räystäspituudet, reunakorkeudet. Kuormat, jotka aiheutuvat esim. lumesta, tuulesta, ullakonkuormasta, oman rakenteen painosta. Hinta alkaen 100 eur, sisältää 24% ALV.

Katso esimerkkikuva